OP DE JUISTE MANIER WIJ HELPEN JE VERDER!

Moeite met Engels of wiskunde? Geen idee hoe de grammatica in elkaar zit? Of hoe je het beste je wiskundetoets kunt voorbereiden?

Wij helpen je verder! We geven in zo goed als alle vakken begeleiding op maat.

In een een-op-eensituatie kom je al snel tot goede resultaten. Je kunt met vragen / zaken die je niet snapt bij je begeleider terecht.

Ook thuis kun je gerichter aan het werk en oefenen met de leerstof. Loop je vast? Dan vraag je het de volgende bijles weer aan je begeleider.

Heb je een zetje in de goede richting nodig of is er een vak waarbij je helemaal onderuit schiet? Meld je aan en zet je eerste goede cijfer neer voor het vak dat je lastig vindt!

Vanaf de 2e heb ik wekelijks huiswerkbegeleiding gehad. Dit heeft geholpen om mijn motivatie terug te vinden, structuur te krijgen en vooruit te plannen! In mijn 4e leerjaar heb ik examentrainingen gevolgd met als resultaat: al mijn cijfers boven de zeven!– Rozanne Leerling
Ik vind het fijn om al mijn vragen te kunnen stellen. In de les lukt dit niet goed (genoeg). Als ik thuis werk voor school en ik kom er niet uit, dan neem ik mijn vragen mee naar de vakbegeleiding. Ook helpt de begeleider mij bij het voorbereiden van mijn toetsen. Vooral ook hoé ik het moet leren!– Marijn 3e klasser

Heb je interesse of ben je benieuwd hoe het werkt, laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

    Meer informatie